Account registreren – Molenstraat Huisartsenpraktijk – Den Helder

Huisartsenpraktijk Molenstraat

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij over gegaan naar een nieuwe website. U kunt op onze site 24 uur per dag medicijnen herhalen, afspraken maken en e-consulten aanvragen.

 

« Terug naar het overzicht

Account registreren

Om u goed van dienst te kunnen zijn kan u zichzelf registreren. Zo heeft u de mogelijkheid om electronisch advies te vragen bij uw huisarts of de assistente, recepten te herhalen en een afspraak te maken. Een account aanmaken is eenvoudig, vul bij inloggen uw gegevens in. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen om na te gaan of de gevevens kloppen. Omdat het hier om uw medische informatie gaat vinden wij het heel belangrijk zeker te weten dat niet iemand anders een account voor u probeert aan te maken. Het kan dus zijn dat wij u vragen zich op de praktijk te komen legitimeren.

Mochten wij tijdens de controle de door u ingevoerde gegevens niet overeenkomen met de gegevens in de praktijk dan zal uw account worden afgewezen. U kunt in dat geval het beste contact opnemen met de praktijk op te kijken of de gegevens nog kloppen.

Let bij het aanmaken van uw nieuwe account erop dat er maar 1 gebruiker per e-mailadres kan zijn, iedere gezinslid moet dus een eigen account aanmaken met een eigen e-mailadres. Mocht u geen eigen e-mail adres hebben dan zijn deze eenvoudig (gratis) aan te maken bij bijv: GoogleYahoo en Outlook

Klik hier om een nieuw account aan te maken

Omdat er op dit moment veel nieuwe aanmeldingen binnenkomen kan het even duren voordat u opgebeld wordt om de gegevens te controleren.

Publicatiedatum: 01-03-2021