Lockdown i.v.m. Covid – Molenstraat Huisartsenpraktijk – Den Helder

Huisartsenpraktijk Molenstraat

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij over gegaan naar een nieuwe website. U kunt op onze site 24 uur per dag medicijnen herhalen, afspraken maken en e-consulten aanvragen.

 

« Terug naar het overzicht

Lockdown i.v.m. Covid

Op 14 december is door de overheid een lockdown aangekondigd. Om te zorgen dat er niet teveel mensen in de praktijk zijn hebben wij besloten om weer een spoedrooster te draaien. De praktijk is dus gewoon open voor spoedgevallen. Onder spoedgevallen wordt verstaan:

  • Levensbedreigende situaties
  • Aandoeningen of klachten waarbij uitstel zorgt voor schade

Om te kunnen zorgen dat de praktijk open blijft zijn wij met minder mensen op de praktijk. Dagelijks is er 1 arts aanwezig en 2 assistentes. Daar waar mogelijk zullen wij uw vragen zoveel mogelijk telefonisch afhandelen. Daar waar nodig zien wij patiënten of rijden visites.

De deur van de praktijk is gesloten. U kunt alleen geholpen worden na telefonisch overleg. Het heeft dus geen zin om zonder afspraak naar de praktijk te komen.

Voor de laatste informatie over het Coronavirus zie:

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus
https://www.rivm.nl

Mocht u twijfelen is het natuurlijk altijd mogelijk om de praktijk te bellen voor overleg. Mogelijk moet u door drukte wel iets langer wachten voor u iemand aan de telefoon krijgt. Voor spoedgevallen waarbij dit wachten niet verantwoord is belt u 0223-540040 optie 1. 

Wij danken u voor uw begrip en hopen samen de uitbreiding van het virus te kunnen beperken!

Team Huisartsenpraktijk Molenstraat.

 

Publicatiedatum: 01-03-2021