Tekort aan artsen en bijbehorende drukte – Molenstraat Huisartsenpraktijk – Den Helder

Huisartsenpraktijk Molenstraat

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij over gegaan naar een nieuwe website. U kunt op onze site 24 uur per dag medicijnen herhalen, afspraken maken en e-consulten aanvragen.

 

« Terug naar het overzicht

Tekort aan artsen en bijbehorende drukte

In verband met het vertrek van Dokter de Winter zijn wij hard op zoek naar opvolging. Misschien heeft u al uit het nieuws begrepen dat er een tekort is aan artsen. Ook is Den Helder voor veel mensen niet aantrekkelijk om heen te verhuizen. Dit omdat partners vaak een baan hebben in de randstad. 

Dit alles zorgt voor extra drukte. Helaas kan dat niet zonder hinder voor onze patiënten. U zult de komende tijd merken dat het drukker is op de praktijk en dat u langer moet wachten dan u van ons gewend bent. Wij vinden dat heel erg vervelend. Wij doen ons best om het zo spoedig mogelijk op te lossen.

Om de drukte zoveel mogelijk te beperken kunt u ons ook helpen

Kijk op www.thuisarts.nl. Dit is een betrouwbare website waar veel van uw vragen worden beantwoord. Is uw vraag nog niet beantwoord of wilt u toch contact met de praktijk dan helpt u ons ook op onderstaande manieren. 

1. U wilt een afspraak maken bij de huisarts

  • als u denkt voor dezelde dag een afspraak nodig te hebben belt u zo vroeg mogelijk (de praktijk opent om 8 uur)
  • heeft de afspraak wat minder haast belt u dan in de loop van de dag, het is dan telefonisch minder druk
  • u kunt ook online een afspraak maken. Als u nog geen account heeft kunt u die aanmaken op www.huisartsenpraktijkmolenstraat.nl. Ook kunt u de app downloaden via www.uwzorgonline.nl

 2. U wilt de huisarts een vraag stellen die geen haast heeft

  • u kunt dit doen via de website, of via de app. Houdt u er rekening mee dat het een aantal dagen kan duren voor u antwoord krijgt.
  • belt u in de loop van de dag voor een telefonisch consult

3. U wilt een herhaalrecept aanvragen

  • Spreekt u uw recept duidelijk in op de receptenlijn via 0223-540044Via uw account kunt u ook recepten herhalen. Heeft u een medicijn langer dan 6 maanden niet herhaald dan staat hij niet in het lijstje.
  • U kunt dan een e-consult sturen naar uw eigen huisarts

Wij danken u voor uw begrip en  medewerking! Wij werken hard een een snelle oplossing!

Huisartsenpraktijk Molenstraat

Publicatiedatum: 01-03-2021